![]() |
№1141 від 19.10.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Cирні булкиОпара: 250 г борошна; 100 г води; 75 г молока; 7 г свіжих дріжджів. Бродіння опари 1,5 години Тісто: вся опара 250 г борошна; 10 г масла; 10 г олії; 15 г яйця; 7 г солі; 100 г твердого сиру (потерти на велику тертку або порізати кубиками); 125 г води. Замісити м’яке, середньої консистенції тісто, що відлипає від рук. Даємо підійти тісту 2 години, через годину зробити одну обминку (або складання), я люблю робити дві, через 30 хвилин кожна. Готове тісто розділити на порції (я ділила на 8 частин по 110г), підкатати в кулі, дати попереднє вистоювання 15 хв. Потім сформувати батончики із загостреними кінцями та відправити на остаточне вистоювання на 45-60хвилин. Перед випічкою зробити на кожному по 4 косих надрізи. Випікати при 220°С 20-25 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |