№1142 від 26.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Цікаві добавки при варінні рису, завдяки яким він вийде смачним, розсипчастим і апетитнимДеякі господині варять рис у звичайній воді, не замислюючись про те, що якість гарніру можна поліпшити за допомогою простих дій. Наприклад, у процесі варіння досить додати кілька додаткових компонентів для того, щоб значною мірою поліпшити страву. Що можна додати під час варіння рису? Сік лимона Усього однієї ложки соку цитрусового фрукта буде достатньо для досягнення потрібного ефекту. Як виявилося, ця хитрість допоможе зберегти крупі форму. У результаті ви отримаєте не розвалений гарнір, а ідеальний розсипчастий і смачний рис. Шафран Ця спеція ідеально підходить до будь-яких страв із рису, тому її часто використовують під час приготування плову. Використання шафрану допоможе замість звичайного гарніру приготувати розкішну страву зі східними нотками. Жасминовий чай Якщо у вас у сім’ї є гурмани або ви самі любите балувати себе якісною і незвичайною їжею, то саме час для кулінарних експериментів. Всього один пакетик хорошого жасминового чаю допоможе поліпшити смак і текстуру гарніру з рису. Жасминовий напій можна замінити на класичний зелений чай. Ефект теж буде вельми цікавим.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |