Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1147 від 01.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим:

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим:

що потрібно зробити зі сметаною?

Важко уявити собі людину, яка не любить українського червоного борщу. Так само важко знайти людину, яка б не знала, як його готувати. Скільки господинь, стільки й рецептів приготування цього червоного борщу. Кожна жінка має свої секрети та хитрощі, які роблять її борщ унікальним та неповторним.

Усі ми знаємо, що особливого смаку та аромату борщу додають пасеровані на сковорідці овочі. При цьому, овочі потрібно обсмажувати на рафінованій олії без запаху і робити це всього кілька хвилин. Не слід занадто сильно засмажувати овочі, інакше готовий борщ вийде несмачним. Ідея додавати в борщ не сирі овочі, а овочеву засмажку цікава тим, що так овочі віддадуть борщу набагато більше смаку й аромату.

Крім цього, час приготування страви скорочується в рази, адже, в готовий бульйон потрібно додати готові овочі. Після цього достатньо прокип’ятити борщ кілька хвилин, щоб усі інгредієнти «подружилися» між собою і можна подавати його до столу.

Ще одним невід’ємним компонентом будь-якого борщу, крім овочів, є сметана. Її ми звикли додавати до борщу безпосередньо перед їжею. Однак, досвідчені кухарі радять робити це по-іншому. Перед тим, як додавати сметану до борщу, її слід обсмажити на чистій сковорідці протягом 2-3 хвилин.

Щоб засмажка вийшла смачною, сметану краще брати високої жирності. Ідеально підходить для цього домашня сметана або вершки. А додавати смажену сметану в борщ потрібно за кілька хвилин до закінчення приготування. Завдяки цьому, готовий борщ буде дуже смачним і ніжним на смак. Сметана забере зайву кислоту та нейтралізує стійкий запах томатів чи пасти в борщі.

Після того, як ви додасте в борщ сметану, прокип’ятіть його ще кілька хвилин і можете забирати каструлю з вогню. Залиште борщ на 10-15 хвилин, щоб він настоявся і тільки після цього можете розливати його в порційні тарілки та подавати до столу. Не забудьте посипати борщ рубаною свіжою зеленню.

01.12.2023


Переглядів: 263

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p.




Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22993)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18900)
• Допомога під час карантину [967] (16047)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15864)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15563)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15474)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15394)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15332)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15328)
• Живи до ста! [965] (15268)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15205)
• Бюджет і ми… [965] (15165)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15060)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15046)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14888)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14827)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14610)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14526)

ТОП-15 свіжого номера:


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"