№1148 від 07.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадна ковбаска600 г сухого печива «Марія»; 1 ст. л. горіхів; 1 ст. л. цукру; 1 ст. л. молока; 200 г масла; 2 ст.л. какао. Горіхи та печиво подрібнити, краще, якщо це буде не однорідна крихта, а більші шматочки, які будуть нагадувати сало. Молоко з цукром довести до кипіння. Трохи охолодити. В крихти додати какао, тепле молоко, перемішати. Масло кімнатної температури порізати кубиками, додати в шоколадну суміш, ретельно вимішати. Розкладаємо плівку на столі, викладаємо частину солодкої маси, формуємо ковбаску. Кладемо в холодильник на 3-4 години, краще на ніч, ковбаски набудуть щільної консистенції і будуть прекрасно нарізатися.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |