![]() |
№1153 від 19.01.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Шоколадне печиво з тріщинкамиЯйце – 2 шт.; Цукор – 120 г; Борошно – 160 г; Розпушувач – 10 г; Какао – 40 г; Олія – 80 г; Сіль – щіпка; Цукрова пудра для обсипання. Яйця з цукром та щіпкою солі збити до збільшення в об’ємі та густої маси. Додати олію і збити до однорідності. Борошно просіяти, змішати з какао та розпушувачем. Ввести в яєчну суміш. Готове тісто (воно буде м’яке) покласти в пакеті в холодильник на годину або в морозилку хвилин на 20. Там тісто стане твердішим і комфортнішим для подальшої роботи. З тіста, що відлежалося, скачати кульки розміром з волоський горіх. За бажанням кульки можна трохи приплющити (печиво буде більш пласке). Заготовки обваляти в цукровій пудрі, щоб вона щільно покрила, тісто просвічуватися не повинно. Чим товстіший шар пудри, тим ефектніші тріщини. Майбутнє печиво на відстані (вони виростуть в два рази) викласти на деко, застелене пергаментом або на тефлоновий килимок. Випікати за температури 180 градусів 20 хв, +/-, готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |