№1157 від 15.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
СамсаДля тіста: борошно – 500-550 г; вода – 300 г; сіль – 1 ч.л.; масло вершкове – 200 г. Для начинки: фарш – 600 г. Борошно, воду, сіль з’єднати, дуже добре вимісити. Залишити відпочивати на 1-2 години, потім розділити тісто на 5 рівних частин. Розкачати дуже тонко тісто, після відпочинку воно розкочується легко. Змазати кожну сторону розтопленим вершковим маслом і згорнути конвертом. Розкачати, змазати знову і знову згорнути конвертом. Залишити тісто в холодильнику на всю ніч. Тісто дістати з холодильника і розкачати в пласт десь 3-5 мм завтовшки. Розділити на квадратики. Викласти начинку, загорнути, змазати яйцем, зробити надріз ножем, посипати кунжутом. Випікати за 200 градусів 15-20 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |