№1165 від 11.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Пиріг «Чорний ліс»Крем: вершки 33-35 % –200 г; шоколад білий – 100 г; желатин – 4 г; вода для желатину – 12 г; Желатин заливаємо водою і залишаємо набрякнути хвилин 10. Вершки доводимо до перших ознак кипіння, виливаємо на шоколад та пробиваємо погружним блендером. Желатин розтоплюємо до рідкого стану (10 секунд у мікрохвильовій печі). Виливаємо желатин до шоколадно-вершкової маси та ще раз пробиваємо блендером. Накриваємо плівкою в контакт і ставимо в холодильник на годину. Після охолодження збиваємо міксером на середній швидкості до стабільної повітряної маси. Тісто для основи: (на форму 20 см) молоко – 220 г; борошно – 130 г; крохмаль кукурудзяний – 30 г; олія – 30 г; цукор – 110 г; какао – 15 г; розпушувач – 5 г. Борошно, какао та розпушувач просіюємо. З’єднуємо всі інгредієнти за допомогою міксера. Довго вимішувати не потрібно. Випікаємо в розігрітій до 180°С духовці приблизно 30 хвилин. Охолоджуємо. Вишнева начинка: вишня – 100 г; цукор – 30 г; кориця – 1/2 ч.л. Поєднуємо всі інгредієнти в каструлі, доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини на середньому вогні. Уварювати не потрібно – сік відмінно насочить наш пиріг. Охолоджуємо. На основу викладаємо начинку, прикрашаємо кремом і, за бажанням, присипаємо какао. Подавати можна за хвилин 15.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |