№1167 від 26.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Чилбир – яйця по-турецькиЙогурт турецький – 1 склянка; яйця – 2 шт; оливкова олія – 2 ст.л.; м’ята – за смаком; часник – 1 невеликий зубчик; паприка – 1 ч.л.; кайєнський перець – дрібка; сіль для соусу за смаком; піта або свіжий хліб. Варимо яйця-пашот. На сковороді прогріваємо олію та додаємо обидва види перцю – червоний соус готовий. На тарілку з холодним йогуртом, приправленим рубаною свіжою м’ятою і часником (можна не додавати, якщо йдете не роботу), викладаємо гарячі яйця-пашот, поливаємо зверху гострим червоним соусом і посипаємо листочками м’яти і дрібно нарізаною зеленню. Подаємо відразу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |