№1168 від 02.05.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Бамбл-тірамісуПечиво «савоярді»: – 5 яєць (розділити на білки та жовтки); – 150 г цукру; – 125 г борошна; – цукрова пудра для посипання. Розігрійте духовку до 180°С. Збийте білки до м’якої піни, поступово додайте 1,5 ст. л. цукру. Продовжуйте збивати до стійких піків. Окремо збийте жовтки і цукор, що залишився, близько 5-10 хвилин на високій швидкості. Просійте борошно зверху і акуратно перемішайте. Потім домішайте білки. Складіть тісто в кондитерський мішок з рівною та круглою насадкою 2 см у діаметрі. На 2 листи, застелених пергаментним папером відсадіть 24 довгасті печива, довжиною 9 см. Присипте цукровою пудрою і випікайте по одному листу 18-20 хвилин. Дайте повністю охолонути. Бамбл-кава: – 160 г подвійного еспресо; – 200 г апельсинового фрешу; – 60 г карамельного сиропу чи цукру. У гарячій каві розчинити цукор, додати апельсиновий фреш. Важливо – коли ви просочуватимете бісквітне печиво – рідина повинна бути гаряча. Апельсиновий крем: – 6 жовтків; – 100 г цукру; – цедра 1 апельсину; – 110 мл апельсинового соку; – дрібка солі; – 100гр вершкового масла, порізаного кубиками. Розтерти цукор із цедрою. У сотейнику змішайте жовтки, цукор із цедрою та сік. Поставте все на водяну баню та варіть до 83°С. Зніміть з вогню і потроху додайте нарізане на кубики вершкове масло та сіль, перемішайте до однорідності, потім пробийте блендером. Охолодіть. Апельсиновий крем з маскарпоне: – весь апельсиновий крем; – 500 г маскарпоне. Все добре перемішати. На дно форми 23х17 см викладіть добре просочені в бамбл-каві печиво. Потім шар крему з маскарпоне. І так чергуйте аж до верху. Останній шар – крем. Зверху посипте какао. Приберіть у холодильник щонайменше 2 години, в ідеалі на ніч.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |