Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1168 від 02.05.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Бамбл-тірамісу

Бамбл-тірамісу

Печиво «савоярді»: – 5 яєць (розділити на білки та жовтки); – 150 г цукру; – 125 г борошна; – цукрова пудра для посипання.

Розігрійте духовку до 180°С.

Збийте білки до м’якої піни, поступово додайте 1,5 ст. л. цукру. Продовжуйте збивати до стійких піків. Окремо збийте жовтки і цукор, що залишився, близько 5-10 хвилин на високій швидкості. Просійте борошно зверху і акуратно перемішайте. Потім домішайте білки.

Складіть тісто в кондитерський мішок з рівною та круглою насадкою 2 см у діаметрі. На 2 листи, застелених пергаментним папером відсадіть 24 довгасті печива, довжиною 9 см.

Присипте цукровою пудрою і випікайте по одному листу 18-20 хвилин.

Дайте повністю охолонути.

Бамбл-кава:

– 160 г подвійного еспресо;

– 200 г апельсинового фрешу;

– 60 г карамельного сиропу чи цукру.

У гарячій каві розчинити цукор, додати апельсиновий фреш. Важливо – коли ви просочуватимете бісквітне печиво – рідина повинна бути гаряча.

Апельсиновий крем:

– 6 жовтків;

– 100 г цукру;

– цедра 1 апельсину;

– 110 мл апельсинового соку;

– дрібка солі;

– 100гр вершкового масла, порізаного кубиками.

Розтерти цукор із цедрою. У сотейнику змішайте жовтки, цукор із цедрою та сік. Поставте все на водяну баню та варіть до 83°С. Зніміть з вогню і потроху додайте нарізане на кубики вершкове масло та сіль, перемішайте до однорідності, потім пробийте блендером. Охолодіть.

Апельсиновий крем з маскарпоне:

– весь апельсиновий крем;

– 500 г маскарпоне.

Все добре перемішати.

На дно форми 23х17 см викладіть добре просочені в бамбл-каві печиво. Потім шар крему з маскарпоне. І так чергуйте аж до верху. Останній шар – крем. Зверху посипте какао. Приберіть у холодильник щонайменше 2 години, в ідеалі на ніч.

02.05.2024


Переглядів: 451

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 27.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23203)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19140)
• Допомога під час карантину [967] (16258)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16059)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15767)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15664)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15609)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15567)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15560)
• Живи до ста! [965] (15487)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15408)
• Бюджет і ми… [965] (15344)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15275)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15264)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15084)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15036)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14852)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14730)

ТОП-15 свіжого номера:

• Бійці полку ССО «Рейнджер» отримали нову партію безпілотників від «Української команди» (1625)
• Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (1551)
• Артур Палатний: «Українська команда» передала позашляховик бійцям 101-ї бригади ТрО (1422)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (1377)
• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (937)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (838)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (761)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (680)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (454)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (294)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"