№1168 від 02.05.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше?Кожен зі способів приготування страв має як плюси, так і недоліки. Для запікання деякі господині використовують поліетиленовий рукав або фольгу. Дієтологи пояснили, як краще запікати продукти. Приготування у фользі У фользі страви готуються у власному соку. У підсумку вони виходять соковитими. Причому за такого методу приготування не потрібно використовувати жир. Завдяки цьому калорійність страв знижується. У такому разі корисні речовини, які є в складі продукту, руйнуються менше, ніж за інших методів приготування. Тому користі від таких страв буде більше. Але при запіканні у фользі треба враховувати певний нюанс. Фольга може вступати в контакт із кислотними компонентами страв. Приміром, це стосується лимона, соку томатів чи оцту. У зв’язку з цим, лікарі радять все ж таки уникати таких контактів. Приготування в рукаві Також страви можна готувати в спеціальному рукаві. Він не впливає на аромат і смак їжі. Причому така плівка безпечна і не токсична. Важливо лише правильно її використовувати, дотримуючись інструкцій.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |