№1174 від 14.06.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Плавлений сир350 г сиру; 1 яйце; 60 г вершкового масла; 1/2 ч.л солі; 1/2 ч.л соди. Змішуємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідності. Варимо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи, маса спочатку може бути грудочками, але потім перетворитися на гладку желейну масу, на все затрачається не більше 3-5 хвилин. Викладаємо у ємність, де будемо зберігати і ставимо в холодильник, щоб охолонув і набув потрібної консистенції.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |