№1181 від 01.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Італійський пиріг з яблукамиНа форму 22 см: 4 великих яблука; 150 г борошна; 10 г розпушувача; 80 г цукру; дрібка солі; дрібка кориці; 2 яйця кімнатної температури; 60 мл олії; 100 мл молока кімнатної температури. Для помадки: 60 г розтопленого вершкового масла; 60 г цукру; 1 яйце; ваніль/цедра лімона для ароматизації за бажанням; 40г мигдальних пластівців. Змішати просіяне з розпушувачем борошно, цукор, сіль і корицю. Додати яйця, олію та молоко, перемішати все до однорідної маси. Почистити яблука, нарізати кубиками та додати до тіста, перемішати. Вилити тісто у форму застелену папером для випікання. Поставити у розігріту до 180 °С духовку на 40 хвилин. Змішати вінчиком розтоплене вершкове масло з яйцем і цукром до однорідної маси. Дістати пиріг з духовки, полити отриманим кремом і посипати мигдалем зверху. Поставити в розігріту духовку до 180 °С ще на 10 хвилин. Перевірити готовність шпажкою/зубочисткою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |