№1185 від 29.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Як вибрати найсолодшу, найсоковитішу і найстиглішу диню?Є безліч способів визначення зрілості та насолоди динь, але не всі вони дійсно працюють. Щоб не розчаруватися при дегустації, важливо пам’ятати головний принцип вибору помаранчевих плодів, який застосовується як до будь-якого сорту. Багато хто знає, що хвостик у стиглої дині має бути сухим, а звук при ударі – глухим. Але найголовніше, диня має бути важкою. Найкращий спосіб визначити зрілу диню Зважте кілька плодів однакового розміру. Той, який виявиться важчим, буде найсолодшим та найсоковитішим. Так що з часом ви навчитеся визначати зрілі дині без ваги. Також переконайтеся, що на шкірці немає вм’ятин і порізів, оскільки це може призвести до проникнення бактерій та грибків, і м’якуш у цих місцях буде віддавати цвіллю. А як не отруїтися динею? Головна рекомендація фахівців очевидна: не купувати баштанних біля доріг та в інших непристосованих для цього місцях, не соромитися просити продавця пред’явити документи, що підтверджують безпеку товару. Не варто згризати м’якуш до самої кірки – саме там накопичується найбільше нітратів. Навіть гарну диню краще їсти потроху, особливо дітям. Дошкільнику достатньо одного шматочка на день, школяру – двох.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |