Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Шакшука
На 4 порції:
яйця – 8 шт.;
помідори – 500 г;
червоний болгарський перець – 1шт.;
цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зуб.;
свіжа петрушка – 6-8 гілочки;
вершкове масло – 50-70 г;
гострий перець – на кінчику ножа;
зіра;
паприка;
свіжомелений чорний перець;
сіль. Наріжте цибулю, часник і болгарський перець, а помідори залийте окропом і зніміть з них шкірку. Розігрійте сковороду та на малому вогні обсмажте до м’якості часник, цибулю та болгарський перець. Додайте зіру, гострий перець, помідори нарізані і готуйте під закритою кришкою 5-7 хвилин. Потім викладіть вершкове масло і залиште томитися ще хвилин на 20-25. Посоліть, поперчіть, додайте паприку, зробіть виїмки в соусі та розбийте туди яйця. Залиште все томитися поки не схопиться білок. Готову шакшуку посипте свіжою петрушкою і подавайте до столу зі свіжим хлібом або перепічками.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|