![]() |
№1192 від 17.10.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Калакейтто – рибна юшка по-фінськиНа 6 порцій: води – 2 л; сьомга – 700 г; картопля – 350 г; корінь селери – 70 г; цибуля зелена – 20 г; сіль морська – 5 г; цибуля ріпчаста – 1 шт.; вершки – 200 мл; морква – 80 г; олія соняшникова – 20 мл; кріп – 10 г; перець чорний мелений – 2г. Рибу помити, залити водою і поставити варити. Як тільки з’явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, цибулю і кореневу селеру дрібно нарізати і припустити на сковороді в невеликій кількості олії. Коли бульйон приготується, потрібно процідити його. Картоплю дрібно нарізати і покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковороди моркву, цибулю, селеру і зелену цибулю (нарізану). Варити майже до готовності. Налити вершки, посолити і поперчити до смаку і варити юшку ще 15 хвилин. Дрібно нарізати кріп і додати готову юшку.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |