№1194 від 04.11.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Чи можна змішувати чорний та зелений чай?Наскільки ми всі знаємо, обидва чаї робляться з однієї рослини, але обробляються абсолютно по-різному. У них абсолютно різні хімічні властивості, які впливають на наш організм. Але чи дійсно можна змішувати зелений і чорний чай? Те, що обидва чаї створюються з однієї рослини ніяк не впливає на їхні різні властивості та склад. Змішаний чай чорний із зеленим може бути недоречний між собою і дати негативний вплив на організм. Зелений чай має ніжніший і приємніший смак, на відміну від свого друга – чорного чаю, який досить міцний і терпкий на смак. У результаті змішування, смак чорного чаю перебиває всі ноти зеленого. Єдине, що може бути корисним від застосування такого чаю – це одночасний корисний вплив обох чаїв. Пропонуємо ознайомитися з корисними речовинами чорного і зеленого чаю. Чорний чай Допомагає усунути можливість розвитку онкологічних захворювань; видаляє можливість появи захворювань серця; уповільнює старіння; зміцнює імунітет; сприяє гарному травленню; знижує рівень цукру в крові. До складу чорного чаю входять такі компоненти: провітамін A; вітамін B1; вітамін B2; вітамін B15; вітамін P; вода; зола. Зелений чай Сприяє хорошій роботі мозку; уповільнює старіння; нормалізує вагу; усуває ризик розвитку раку; усуває ризик розвитку діабету; видаляє неприємний запах із рота; зміцнює серцево-судинну систему. До його складу входять: провітамін A; вітамін B1; вітамін B2; вітамін В15; вітамін РР; вітамін Р; вітамін С; вітамін К; вода; зола. Через те, що температура заварювання для цих чаїв абсолютно різна, заварюючи за однією з них не вийде зберегти корисні речовини іншого чаю. Виходячи з цього виникає питання: «як заварити подвійний чай, зберігши корисні речовини обох?» А можна щось змішати, щоб було і смачно, і корисно? Обидва чаї чудово змішуються з іншими, але тільки не між собою. Зелений чай можна змішати зі світлими улунами або білими й жовтими чаями, також трав’яний чай теж чудово увіллється в це поєднання. Один з найкорисніших чаїв – анчан, можливо змішати із зеленим чаєм і отримати максимум користі й прекрасний смак. Для змішування чорного чаю краще використовувати темні улуни, молоко, різні спеції, фрукти.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |