№1197 від 28.11.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шотландські скони з шоколадомБорошно – 200 г; цукор – 80 г; розпушувач – 2 ч.л.; щіпка солі; шоколад – 80 г; вершки – 200 г (холодні); ванільний цукор – 10г. У мисці просіюємо борошно та розпушувач. Додаємо до них цукор, сіль, шоколад та перемішуємо. Робимо поглиблення та вливаємо в центр холодні вершки. Перемішуємо і кладемо тісто на стіл, присипаний борошном. Місити тісто не потрібно. Достатньо того, що все борошно змішалося. Вирівнюємо тісто в коло розміром 20см і ділимо його на 8 трикутників. Кладемо наші скони на відстані один від одного на лист, застелений пергаментним папером. За бажання, змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 190°С духовку на 20 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |