№1199 від 13.12.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Фундучна картопляНа форму 20 см: 4 яйця; 100 г цукру; 120 г борошна; 40 г меленого фундука; 40 г фундучної пасти; 40 г молока; 1 ч.л. розпушувача. Яйця збиваємо з цукром до щільної маси, додаємо всі рідкі інгредієнти, акуратно змішуємо. Просіюємо борошно і додаємо розпушувач разом із меленим горіхом. Акуратно вмішуємо. Випікаємо накривши фольгою зверху 40-50 хвилин при 165°С. Крем: 100 г вареного згущеного молока; 200 г крем-сиру. Збиваємо разом, змішуємо з крихтою бісквіту. Ліпимо неідеальні картоплинки, в середину кладемо по пів чайної ложки вареної згущенки або карамелі, заморожуємо 2-3 години в морозилці. Глазур: 200 г білого шоколаду; 100 г молочного шоколаду; 50 г какао-масла. Топимо обидва шоколади, змішуємо. Колір виходить максимально близький до справжньої картоплі. Змішуємо із розтопленим какао маслом. На шпажках занурюємо заготовки в глазур. З розтопленого білого шоколаду робимо вічка і припилюємо какао. Чекаємо поки відійде від заморозки і можна пригощатися. Якщо нема в наявності фундучної пасти, просто замінюємо такою ж кількістю олії.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |