№1200 від 26.12.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Лимонний тірамісуНа форму 22см: Для печива: 2 яйця; 100 г цукру; 100 г борошна. Збити 50 г цукру з жовтками, решту цукру збити з білками в щільну меренгу. У меренгу додати збиті жовтки, перемішати лопаткою, всипати борошно і знову перемішати, перекласти в кондитерський мішок, видавити з нього печиво у вигляді смужок близько 8 см, присипати пудрою і випікати при 190°С 10 хвилин. Крем: 2 жовтки; 80 г цукру; 60 г масла вершкового; 50 г лимонного соку; 250 вершків; 250 маскарпоне; 50 пудри. З’єднати жовтки, цукор та лимонний сік, уварити на повільному вогні, помішуючи до загустіння. Додати вершкове масло, перемішати, накрити плівкою в контакт. Збити до пишності вершки з маскарпоне та пудрою, поступово по 1 ст.л додавати заварну основу, акуратно вмішуючи, щоб зберіглася пишність крему. Сироп для печива: 80 г лимонного соку; 50 г цукру; цедра лимона; 50 г води; 45 г лімончелло. Усе, окрім лімончелло, з’єднати та проварити до розчинення цукру, дати постояти 15 хвилин, процідити від цедри, додати лімончелло. Печиво занурювати в сироп на 5 секунд, укласти в один шар у форму, нанести поверх печива крем, печиво і тд. Дати настоятися ніч у холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |