|
№1205 від 23.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
| | | |
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад  У яку воду треба насипати гречку?
Гречку люблять майже в кожній українській родині. Але виходить вона у всіх по-різному. В однієї господині не каша, а національне надбання – зернина до зернини, ароматна, в іншої – злипається і розварюється. Виявляється, відіграє роль температура води, в яку ми засипаємо крупу. У чому різниця?
Якщо ви хочете зробити м’яку та однорідну кашу, можете засипати крупу сміливо в холодну воду, тобто відразу ставити на плиту і воду, і додавати гречку. Вийде саме каша, не розсипчастий гарнір, тому що гречка буде томитися, пояснили кухарі.
Для приготування розсипчастого гарніру експерти радять кидати підготовлену крупу в гарячу воду або в окріп. Всередині така гречка буде м’якою, але зернини не злипнуться.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1207 від 06.02.2025p. |
|