![]() |
№1205 від 23.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Навіщо під час варіння буряка кидати у воду хлібну скоринку?Під час варіння буряка багато професійних кулінарів виконують дивну, на перший погляд, дію. Так, кухар цілком може кинути в киплячу рідину скоринку чорного хліба. Але не дивуйтеся! Виявляється, це доволі цікава та результативна хитрість. Адже досягається позитивний ефект, про можливість якого більшість кулінарів-аматорів навіть не здогадуються. Що буде, якщо кинути хлібну скоринку у воду під час варіння буряка? Під час термічної обробки коренеплоду з’являється неприємний запах. Смородом наповнюється вся кухня. При цьому вимкнення витяжки зазвичай не вирішує проблему. Зайвий «аромат» може з’явитися і в інших приміщеннях квартири. Хлібна скоринка, кинута у воду під час варіння буряка, дозволяє запобігти вищеописаному явищу. Жодного неприємного запаху не з’являється. Що ще можна додати у воду? Як добавку варто використовувати невелику кількість столового оцту: вистачить ½ чайної ложки. Завдяки кислому компоненту коренеплід не втратить гарного кольору. Не хочете використовувати оцтову добавку? Тоді насипте у воду трохи цукру (1 ч. л.): буде досягнуто аналогічного ефекту.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |