![]() |
№1207 від 06.02.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Швидкий варіант маринованих шампіньйонівГриби печериці (бажано дрібні) – 1 кг; оцет яблучний 6 % – 100 г; олія – 100 г; часник – 7 зуб.; чорний перець – 20 горошин; сіль – 2 ч.л.; цукор – 3 ст.л.; лавровий лист – 4 шт.; кріп свіжий – кілька гілочок. Гриби помити, покласти в сковороду, додати туди всі інші інгредієнти. Закрити кришкою, довести до кипіння і на середньому вогні варити 7-10 хвилин. Під час варіння перемішати кілька разів. Перелити у скляний контейнер, охолодити. Закрити кришкою, прибрати в холодильник як мінімум на 4 години, а краще на ніч. Зберігається в холодильнику до 5 діб.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |