№340 від 17.04.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Смачно й у піст Бутерброди з бринзою і цибулею4 скибочки чорного хліба, 3 ст.л. бринзи, 2 варені морквини, цибулина, зелень, чорний мелений перець - до смаку, 2 ст.л. олії. Бринзу розітріть. Додайте пюре з моркви, жовтки, зелень, перець, пасеровану на олії цибулю. Усе ретельно перемішайте. Отриману масу намастіть на хліб, посипте січеними білками. Прикрасьте зеленню.
Рибний салат з рисом 200 г відвареного рибного філе, 1 склянка вареного рису, 2 варені яйця, 1 яблуко, півсклянки майонезу, 1 ст.л. лимонного соку, зелень, сіль і чорний мелений перець. Філе риби наріжте скибочками. Яблуко почистіть, половину наріжте скибочками (для прикраси), другу половину - кубиками. Скропіть нарізане яблуко лимонним соком. Яйця дрібно посічіть. Підготовлені продукти, крім риби, змішайте зі звареним рисом, посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Салат викладіть у салатницю, полийте майонезом, що залишився, прикрасьте скибочками риби і яблуками, посипте січеною зеленню.
Яблучні оладки Яблука, 1 склянка пшеничного борошна, 3 ст.л. цукру, 10 г пресованих дріжджів, півсклянки олії, 5 ст.л. меду, сіль - до смаку. Яблука запечіть і протріть крізь сито. В отримане пюре додайте борошно, дріжджі, цукор, сіль і 2 ст.л. олії. Замісіть тісто і поставте у тепле місце. Коли тісто підійде, випікайте оладки на розігрітій олії. Полийте оладки медом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |