№342 від 05.05.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Будьмо здорові! Щоб гарно виглядати, будемо їсти салатиОсь і настала тепла пора, нарешті ми поскидали тонни одягу і перейшли на футболки та облягаючі джинси. І тут на поверхню повилазило все, що ми так зі смаком їли протягом зимово-весняних свят. Найкраща дієта - їсти те, що дарує нам природа саме зараз - свіжі овочі та фрукти. Смачний салатик замість важкої вечері, і фігура - в повному порядку! Салат з пекінської капусти Продукти: 300г пекінської капусти, 2 морквини, 200 г редиски, 1 болгарський перець. Для соусу: 4 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. солі. Нарізати пекінську капусту, додати порізану часточками редиску, натерту моркву і шматочки болгарського перцю. Для приготування соусу необхідно розчинити сіль у оцті та, збиваючи, влити оливкову олію. Перемішати в тарілці інгредієнти з заправкою. Салат з моркви та цвітної капусти Продукти: 150 г моркви, 120 г цвітної капусти, 25 г петрушки, 55 г олії, 15 г столового оцту. Почистити моркву, натерти на дрібній тертці, посолити до смаку. Додати дрібно нарізану петрушку, сіль, олію, оцет та перемішати. Цвітну капусту відварити в підсоленій воді, охолодити, заправити оцтом, олією та посипати чорним перцем. Капусту викласти гіркою і прикрасити морквою. Салат весняний Продукти: 2 картоплини, 1 огірок, 50 г салату, редиска - 10 шт., 1/3 склянки горошку, 30 г зеленої цибулі. Очищену варену картоплю, свіжі огірки, редиску, салат, цибулю тоненько нарізати і змішати з консервованим горошком. Заправити олією із соняшника або оливок. Кукурудзяний салат Продукти: 100 г сиру, 1 цибулина, 100 г консервованої кукурудзи, 50 г солодкого перцю, перець чорний мелений, 1ч.л. гірчиці, 100 г маринованих огірків, 100 г олії. Нарізати кубиками сир та цибулю. Огірки та перець нарізати соломкою. Підготовлені продукти змішати, додати кукурудзу, сіль, заправити олією, збитою з меленим перцем та гірчицею. Салат “Вітамінчик” Продукти: 3 морквини, 2 апельсина, 100 г твердого сиру, півтори склянки почищеного насіння соняшника, 1 ст.л. олії, 6-8 листків салату. Почищену моркву і цедру одного апельсина натріть на дрібній тертці. Апельсини почистіть, розділіть на дольки, кілька скибочок залишіть для прикраси, інші наріжте. Сир натріть на грубій тертці. Змішайте всі компоненти, заправте олією, поставте в холодильник на 30 хвилин. Вистеліть тарілку листками салату, зверху викладіть заправлений салат.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |