Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №342 від 05.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Будьмо здорові!

Щоб гарно виглядати, будемо їсти салати

Щоб гарно виглядати, будемо їсти салати

Ось і настала тепла пора, нарешті ми поскидали тонни одягу і перейшли на футболки та облягаючі джинси. І тут на поверхню повилазило все, що ми так зі смаком їли протягом зимово-весняних свят. Найкраща дієта - їсти те, що дарує нам природа саме зараз - свіжі овочі та фрукти. Смачний салатик замість важкої вечері, і фігура - в повному порядку!

Салат з пекінської капусти

Продукти: 300г пекінської капусти, 2 морквини, 200 г редиски, 1 болгарський перець. Для соусу: 4 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. солі.

Нарізати пекінську капусту, додати порізану часточками редиску, натерту моркву і шматочки болгарського перцю. Для приготування соусу необхідно розчинити сіль у оцті та, збиваючи, влити оливкову олію. Перемішати в тарілці інгредієнти з заправкою.

Салат з моркви

та цвітної капусти

Продукти: 150 г моркви, 120 г цвітної капусти, 25 г петрушки, 55 г олії, 15 г столового оцту.

Почистити моркву, натерти на дрібній тертці, посолити до смаку. Додати дрібно нарізану петрушку, сіль, олію, оцет та перемішати. Цвітну капусту відварити в підсоленій воді, охолодити, заправити оцтом, олією та посипати чорним перцем. Капусту викласти гіркою і прикрасити морквою.

Салат весняний

Продукти: 2 картоплини, 1 огірок, 50 г салату, редиска - 10 шт., 1/3 склянки горошку, 30 г зеленої цибулі.

Очищену варену картоплю, свіжі огірки, редиску, салат, цибулю тоненько нарізати і змішати з консервованим горошком. Заправити олією із соняшника або оливок.

Кукурудзяний салат

Продукти: 100 г сиру, 1 цибулина, 100 г консервованої кукурудзи, 50 г солодкого перцю, перець чорний мелений, 1ч.л. гірчиці, 100 г маринованих огірків, 100 г олії.

Нарізати кубиками сир та цибулю. Огірки та перець нарізати соломкою. Підготовлені продукти змішати, додати кукурудзу, сіль, заправити олією, збитою з меленим перцем та гірчицею.

Салат “Вітамінчик”

Продукти: 3 морквини, 2 апельсина, 100 г твердого сиру, півтори склянки почищеного насіння соняшника, 1 ст.л. олії, 6-8 листків салату.

Почищену моркву і цедру одного апельсина натріть на дрібній тертці. Апельсини почистіть, розділіть на дольки, кілька скибочок залишіть для прикраси, інші наріжте. Сир натріть на грубій тертці. Змішайте всі компоненти, заправте олією, поставте в холодильник на 30 хвилин. Вистеліть тарілку листками салату, зверху викладіть заправлений салат.

05.05.2008


Переглядів: 1039

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 11.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21164)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17320)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14549)
• Допомога під час карантину [967] (14470)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14308)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14121)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13993)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13969)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13956)
• Живи до ста! [965] (13943)
• Бюджет і ми… [965] (13880)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13873)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13746)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13654)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13651)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13597)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13208)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13178)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (207)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (61)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (55)
• Тонкощі заварювання кави (54)
• Пиріг «Чорний ліс» (53)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (52)
• Небезпека вологих серветок (50)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (40)
• А ваш шампунь безпечний? (38)
• Особливості вживання видів води (36)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (36)
• Часникові стрілки корисніші за часник (34)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (34)
• Нецукровий діабет (32)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"