№354 від 24.07.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Ракурс добрих порад З бабусиного досвіду• Якщо петрушку мити не холодною, а теплою водою, вона буде ароматнішою. • Квасоля стане смачнішою, якщо одразу після того, як закипить вода, знову залити її холодною водою і додати столову ложку олії. • Посуд, в якому було тісто, сирі яйця або риба (сира або солона), спочатку миють холодною водою, а потім - гарячою. • Потримайте почищену картоплю під краном з холодною водою - вона звариться швидше і стане м’якшою. • Перша страва до того, як її подадуть на стіл, має постояти хвилин 10-15, щоб “дозріти”. За цей час спеції та сіль проникнуть в усі компоненти. • Томатну пасту чи свіжі помідори додають до овочів наприкінці смаження, інакше всі овочі стануть твердими. • Картоплю кидають в суп перед солоними огірками, щавлем та іншими продуктами, які містять велику кількість кислоти. Інакше вона залишиться твердою. • Рисовий суп не буде каламутним, якщо рис спочатку проварити окремо 2-3 хвилини, промити і вже потім додати до страви. • Солона вода закипає довше, ніж прісна. • Щоб картопля швидше зварилася, треба додати в неї трішки вершкового масла.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |