№359 від 28.08.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Робимо запаси Солодкий райМармелад з яблук 1 кг яблук, 600 г цукру. Добірні, соковиті яблука почистіть, видаліть серцевину, розріжте на чотири частини. Залийте водою, накрийте кришкою й варіть, не перемішуючи. Коли яблука стануть м’якими, протріть їх крізь сито, додайте цукор і варіть, доки мармелад не загусне. Якщо мармелад не пускає соку, він готовий. Перекладіть його в старанно вимиті, сухі банки, накрийте папером і закрийте кришками.
Варення з яблук 4 кг яблук “антонівка” почистити й потерти на крупній тертці. Відтиснути сік, перелити його в миску і додати 3 кг цукру. Прокип’ятити 20 хв., після чого вкинути натерті яблука і прокип’ятити ще 15-20 хвилин. Додати чайну ложку лимонної кислоти.
Повидло зі слив 1 кг слив, 100 г цукру. Вимийте стиглі сливи, вийміть кісточки, складіть у миску і нагрівайте на слабкому вогні. Коли сливи стануть м’якими, протріть їх крізь сито й знову варіть, додавши цукор. Готове повидло викладіть у банки, закрийте.
Сливове повидло без цукру Помити сливи, вийняти кісточки і пропустити через м’ясорубку. Всю масу варити до тих пір, поки крапля не буде розтікатися на холодній тарілці. Гаряче повидло розлити в банки і закатати кришками.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |