Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №638 від 09.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс житейський

Сприятливі та несприятливі дні для церемонії весілля в 2014 році

Сприятливі та несприятливі дні для церемонії весілля в 2014 році

2013-­й рік закінчується і практичні дружини вже думають над тим, як обрати дату одруження в подальшому році. 2014­й обіцяє парам світле блаженство, але, на жаль, не всім отак райдужно. Є дні, на які краще не призначати весілля, щоб не нашкодити майбутній сім’ї. Але про все за порядком. За східним календарем 2014­ий ­ рік блакитного дерев’яного Коня. Він символізує успіх новітніх починань. Це одне з основних пророкувань того, що рік стане прихильним до весіль.

Кінь елементарно не виносить самотності і всі сили докладає для того, щоб правити сім’єю. Але не всі коні покірні і поступливі. Потрібно бути надзвичайно акуратними, тому що власник 2014 року буде дуже норовливим.

Тому тим, хто вирішить заключити шлюб у рік Коня, варто бути дуже обережними. Через імпульсивність і нестриманість майбутнє домашнє життя може бути насиченим незлагодами і конфліктами. Причому, часто бездоказовими. Але тут варто не лише сподіватися на прикмети, але й дивитися за собою. М’якість і спокій замість різкості і навіженості ще жодному шлюбу не нашкодило.

Занадто сильно переживати з приводу ймовірних сварок все ж не варто. Як знаємо, милі сваряться ­ лише тішаться. Символ року обіцяє, що життя в шлюбі після примирення подружжя буде сильним і наповненим закоханості і ніжності. Адже Кінь, як ніхто інший, благоволить до творіння домашньої ідилії, незважаючи на блаженну вдачу.

Якщо ви не переконані у власному бажанні скріпити ваш альянс, не варто поспішати. Кінь не терпить нещирості. Вона благоволіє подружжям, в яких немає місця сумніву.

Сприятливі і несприятливі дати для весілля в 2014 році

Які невідповідні і сприятливі дні для весілля в 2014 році? Згадаймо про те, яке чотириноге надає протекцію в цьому році. А як вже говорилося вище, це Кінь, який сприяє новим зв’язкам і новим шлюбам. Але це ще не значить, що сприятливі дні для весілля в 2014 році всі підряд. Дуже принципово підійти до укладання шлюбного союзу виважено, щоб загальне життя було довгим і заможним.

Весілля в січні

Згідно зі східним календарем, Кінь набирає силу лише 31 січня 2014 року. Тому цілий січень буде правити бал Чорна водяна змія. Вона дає протекцію докладним і обережним сімейним парам. А ще дарує їм фінансове благоденство. До речі, весільну мандрівку краще відстрочити. Змія воліє вступати у спільне життя у своєму гнізді. Тому варто обережно призначати дату весілля. Сприятливими датами для весілля в січні 2014 року будуть 15, 26 і 30 січня. А ось 31 січня краще відмовитися від реєстрації шлюбу.

Весілля в лютому

У лютому 2014 року розпочинає своє сходження на трон Кінь. Це означає, що місяць буде сприятливим для укладання шлюбу. Але на початку місяця ураган почуттів просто може перевтілитися в ураган, який зробить ваше сімейне життя насиченим конфліктами. Відповідною для весілля буде друга половинка лютого. Найбільш успішні дні - 14, 15 і 28. Сім’ї, створені в ці дні, будуть сильними і скоро обзаведуться дітками. Велика можливість заснування вдалої домашньої справи.

Весілля в березні

У 2014 році березень спов­нений масою підходящих дат для весілля. У цьому місяці множиться заступництво Коня до нових починань, так як в 1-ий весняний місяць у природи настає оновлена, сила життя, також, як і у майже всіх молодят. Шлюб, укладений у березні, дасть добробут і задоволеність. Але не слід призначати бенкет на 3 та 19 березня. Ці дні мають всі шанси принести біди й прикрощі майбутній сім’ї. Але пари, які витримають ці тести, в майбутньому будуть безмежно щасливі.

Весілля в квітні

Одруження в квітні 2014 року обіцяє нареченим безкінечний карамельний місяць. Молодят очікують невеликі незгоди, в основному пов’язані з побутом, надалі їх очікує гармонійне і умиротворенне життя. А всі чвари будуть одразу ж забуті за бурхливими примиреннями. Головне - не допускати локального конфлікту, який переростатиме в сувору сварку. Найсприятливіші дні для весілля в квітні 2014 року - 4, 7, 12, 21 і 25. Проте в цьому місяці взагалі немає безуспішних днів для одруження.

Одруження в травні

Здавна існує прислів’я “вийдеш заміж у травні - будеш все життя маятися”. Забудьте про це! 2014-ий для весілля сам по собі зручний, а травень принесе тихий і безтурботний шлюб. Рівновага у сім’ї буде тривати довго, тільки якщо не одружитися в найбільш несприятливі дні. 3, 4 і 9 травня віщують нещастя і швидке розлучення юній парі. Дуже вдалі дні - 11 і 26 травня. А тим, хто бажає уникнути втручання сторонніх у свою сім’ю, будь-то нав’язливі родичі або ймовірна коханка, варто призначити одруження на 22 травня.

Весілля в червні

На початку червня 2014 року триває весняний сплеск сил Коня. Пари, які укладуть подружній союз в перші два тижні, збережуть свою любов на все життя, яке буде яскравим і насиченим. Навіть ті, хто зовсім недавно відшукали свою половинку, можуть бути спокійні: союз, укладений на початку червня, триватиме не одне десятиліття. А ось в другій половині місяця норовлива конячка приготувала неприємний сюрприз: спільне життя може закінчитися тим, що один із подружжя буде любити, а другий - лише дозволяти любити себе. Найбільші розлади принесуть 19, 23, 26 і 27 дні червня.

Одруження в липні

На початку місяця краще почекати з реєстрацією шлюбу. Вирішуючи, як вибрати дату весілля, потрібно дуже обачно ставитися до липня. Безліч побутових негараздів випадуть на голови тим, хто вирішить одружитися 2, 4 і 7 липня. Вічна плутанина і непостійність очікує весілля 1, 8 і 10 липня. Зате починаючи з 12 числа, молодят чекає одностайність і порозуміння. А домашній бюджет не матиме поганих часів. Найщасливіші дні для весілля - 15, 21 і 24 липня 2014 року.

Весілля в серпні

Серпень 2014 року - непередбачуваний для весіль, як здичавілий мустанг. Сьогодні - поступливий і лагідний, завтра він може встати дибки і помчати у степ. Так, 1, 2 і 3 серпня принесуть склоки і розбрат, при цьому не тільки між чоловіком і дружиною, а й між рідними подружжя з обох сторін. Але вже 4 і 6 дні місяця подарують благополуччя у молодій сім’ї. Пари, які зіграли весілля 16 або 20 вересня, можуть в один момент помітити, що любов раптово пропала, залишивши місце налагодженому побуту і звичкам. Але ті, хто не побачать у такому об’єднанні нічого огидного, проживуть разом до глибокої старості.

Одруження в вересні

Вересень 2014 року обсипле молодих приємними дарами, як з рогу достатку. Радісним сюрпризом може стати і швидка поява малюка. Відносини будуть невимушеними, і подружжя навряд чи буде коли-небудь жалкувати про свій вибір дня весілля. Але кінець місяця пророкує повністю протилежні події. Дуже велика можливість розчаруватися у партнері, сильні скандали і сварки можуть призвести до швидкого розриву. “Чорна смуга” розпочнеться з 24 вересня.

Шлюб у жовтні

2014 рік для весілля восени досить сприятливий. У жовтні найкращим часом для одруження буде початок і кінець місяця. Пари, що одружилися в ці дні, будуть нерозлучні на заздрість оточуючим. Глибоке взаєморозуміння і міцне кохання не зуміють зруйнувати навіть суворі розбіжності. Однак у середині жовтня краще не призначати дату весілля. Цей час загрожує появою в сім’ї третьої особи, яка загрожуватиме розірвати молодий шлюб. Тому найбільш вдалі дні - з 1 по 10 жовтня і з 19 жовтня до початку листопада.

Одруження у листопаді

Листопад з перших днів не сприяє весіллям. На новоспечене подружжя чекають перешкоди, з якими далеко не всі можуть впоратися. Більше того, близька людина може залишити вас у найважчу хвилину. Чіпляння, гарячковість, і докори можуть призвести до розриву через те, чия черга мити посуд. Можливі і часті зради, і абсолютно бездоказові ревнощі, через які один з подружжя може просто мучити іншого недовірою. Але ближче до кінця місяця, починаючи з 18 листопада 2014 року, настане пора сильних сімей. Правда, їхня міцність може базуватися більше на фінансовому благополуччі, ніж на суворих емоціях.

Весілля в грудні

Грудень 2014-ого - підходящий місяць для весіль. Незважаючи на холод і морози, у відносинах постійно буде палати вогник, який час від часу перетворюватиметься на вогонь. Нудьзі і смутку не буде місця в грудневих союзах. А життєвий шлях не затьмарять дурні сумніви. Шлюб, укладений у грудні, буде довгим і нескінченно щасливим. Мабуть, варто цуратися лише 12 і 28 чисел, які можуть принести неприємності в перші роки спільного життя.

09.01.2014


Переглядів: 1482

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21174)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17326)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14555)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14127)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13974)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13949)
• Бюджет і ми… [965] (13885)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13879)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13752)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13660)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13656)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13602)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13213)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (403)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (65)
• Тонкощі заварювання кави (61)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (61)
• Небезпека вологих серветок (58)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (54)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (52)
• А ваш шампунь безпечний? (51)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (38)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"