Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Пиріжки печені
На 15-20 пиріжків: 15гр. свіжих дріжджів, 1/2ст.олії 1ст.теплої води, 3ст.борошна 1ст.л.цукру, 1ч.л.солі
Для змазування: 1 яєчний жовток, 2 ст.л. панірувальних сухарів Начинка сюда підходить будь-яка: і капуста, і м’ясний фарш, і рибний, і картопля, і гриби. В миску просіяти борошно, додати цукор, сіль, дріжджі ( їх зручно натирати на дрібній тертушці), перемішати, додати теплу воду. Почати замішувати тісто, в кінці додати олію. Тісто вимішуємо не довго, достатньо, щоб утворилася однорідна маса, яка не липне до рук. Ось тут треба дивитися і за потреби додати ще борошна. Щоб не забити тісто, краще присипти борошном стіл і вимішувати тісто руками на столі до потрібного стану. І ще одне, борошно, воду і олію вимірюємо одним і тим самим стаканом. Викладаємо тісто в миску, накриваємо рушником і ставимо в холодильник на одну годину. За цей час воно дуже гарно підніметься, а ми зможемо підготувати начинку. Тісто розділити на одинакові частини, сформувати пиріжки, викласти на деко, змастити жовтком і присипати кожен пиріжок панірувальними сухарями. Ось просто наполегливо раджу – не пропускайте цей пункт, це для звичайних пиріжків така родзинка цікава, що ви неодмінно схочете це повторити. Випікаємо при180С° 25-30 хвилин, до золотистого кольору.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 09.04.2025p. |
|