Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №735 від 30.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Швейцарські пряники

Швейцарські пряники

Для тіста: 500гр.борошна, 200гр.цукру, 150гр.меду, 130мл молока, 50гр.вершкового масла, 1,5ч.л.соди, 1ч.л.какао, 1ч.л. пряної суміші або кориці, Для начинки: 200гр.повидла, Для крему: 130гр.масла, 70гр.цукрової пудри

Цукор, мед, масло, молоко нагріваємо , поки не розчиниться цукор і мед. Окремо змішуємо борошно, соду, какао, прянощі. Додаємо до борошняної суміші рідкі складові, замішуємо тісто. Борошна не підсипаємо, оскільки пряничне тісто при охолодженні набуває правильної консистенції. Даємо охолонути, загортаємо в пакет і даємо відпочити в холодильнику 30 хвилин. Розкачуємо тісто пластом в 1,5см. Краще це робити між двома листами пергаменту, тоді не буде необхідності підсипати борошна і готовий корж не вийде забитим. Випікаємо при 170С° 10-15 хвилин до темно-золотистого кольору. Даємо охолонути на папері, тільки тоді знімаємо. Розрізаємо навпіл. Одну частину змазуємо підігрітим повидлом, для другої – збиваємо масло кімнатної температури з пудрою до кремоподібного стану. Складаємо коржі начинкою один до одного. Охолоджуємо в холодильнику.

Дуже смачно до чаю, особливо на другий день, коли аромати та смаки потоваришують. Виходять такі собі пряні тістечка, за бажанням їх можна зверху присипати цукровою пудрою.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

30.11.2015


Переглядів: 967

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p.




Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22993)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18900)
• Допомога під час карантину [967] (16022)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15862)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15563)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15474)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15393)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15331)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15328)
• Живи до ста! [965] (15268)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15204)
• Бюджет і ми… [965] (15165)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15059)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15045)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14887)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14827)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14604)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14526)

ТОП-15 свіжого номера:


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"