![]() |
№848 від 16.02.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Млинці з пряними яблукамиНа 25 млинців: Для опари: 150 мл теплого молока, 150 г борошна (просіяти), 10гр. свіжих дріжджів Для тіста: 2 яйця (розбілити на білки і жовтки) 150 г борошна, 50 г масла, розтопленого 1 ст.л цукру 1ст. молока (може знадобитися більше) дрібка солі Для пряних яблук: 2-3 кисло-солодких яблука 25 гр.масла 50гр. цукру ванільний цукор, кориця, дрібка мускатного горіха Для опари борошно перетираємо з дріжджами, додаємо молоко, перемішуємо, накриваємо миску рушником і залишаємо в теплому місці хвилин на 40. В готову опару додаємо жовтки, цукор, розмішуємо і додаємо борошно, вийде доволі густе тісто, тепер розводимо його молоком до потрібної консистенції. Краще розвести спочатку стаканом, додати акуратно збиті до стійких пік млинці і за потреби ще додати молока за потреби. Випікаємо млинці на сковорідці на середньому вогні. Для пряних яблук почистити та порізати яблука, на сковорідці розтопити масло, додати цукор, яблука і прянощі, тримати на вогні хвилин 5-7. Подавати відразу. Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |