№848 від 16.02.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Єгипетський пиріг «Фитир» із заварним кремомІнгредієнти: 1 скл. молока; ½ ч. ложки сухих дріжджів; 1 яйце; 3-4 скл. борошна; 200 г масла; третина чайної ложки солі; Для крему: 1 яйце; 1 скл. цукру; 3 ст. ложки крохмалю; 2 скл. молока; ванілін. Крем: яйце розтерти з цукром і крохмалем, розвести теплим молоком, поставити на невеликий вогонь, і постійно помішуючи, довести до кипіння. Охолодити. Тісто: в теплому молоці розвести дріжджі, додати яйце, сіль, борошно, замісити м’яке тісто. Розділити його на 2 частини. Кожну з них тонко розкачати і змазати м’яким (не розтопленим) маслом. Загорнути пласти тіста в рулети, а кожен рулет згорнути «равликом». Загорнути обидва «равлика» в харчову плівку і відправити на 3-4 години в холодильник. Дістати тісто, розкатати окремо обидва шматки товщиною в 2-3 міліметри. Один викласти на вистелену папером для випікання форму, викласти крем і накрити іншим шматком тіста. Верхній шар має бути трішки більшим, ніж нижній, його краї потрібно загорнути вниз під нижній шар тіста. Верх проколоти зубочисткою у багатьох місцях, змастити збитим з молоком яйцем. Поставити у розігріту до 180 °С духовку на 25-30 хвилин. Пекти до зарум’янення. Коли охолоне, посипати цукровою пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |