№997 від 31.12.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Головні правила різдвяного застілляЯк себе поводити під час новорічних канікул за столом, щоб насолодитися святковими делікатесами і дотриматись принципів здорового харчування? На що звернути увагу у харчуванні під час свят: – До кожної м’ясної або рибної страви обов’язково з’їдайте дві порції овочів. – Обережно з м’ясом, особливо після посту. Велика його кількість причина появи чи загострення подагри і захворювань ШКТ. – Вживайте більшу кількість клітковини. Щоб допомогти роботі кишківника, пам’ятаймо про клітковину, яка діє як “віник”, просуває далі харчовий вміст по ШКТ. – Джерела клітковини – це овочеві страви, наприклад: вінегрет, капуста з грибами та каші (гречка, пшоно, пшениця, тощо). – Фрукти та компот з сухофруктів – це також порції клітковини, які спонукають кишківник до роботи. Але компот без цукру. Через кілька годин після приготування він буде солодкий. – Пам’ятайте про режим харчування, це дає змогу контролювати відчуття голоду. Голод у поєднанні з ароматом страв не дозволить вам робити розумну порцію та насолодитися святковими стравами. – Вживайте достатню кількість води між прийомами їжі. Я знаю, що зробити здоровий вибір на свята просто, якщо не тільки їжі присвячувати весь свій час!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |