Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета новий номер
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Липень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Новини Рівне
QRcode

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Крем-суп з кабачків

На 4 порції: кабачки молоді – 1000 г; цибуля ріпчаста – 260 г (2 шт.); морква – 100 г (1 шт.); масло вершкове – 15 г; олія – 30 г; сир плавлений – 100 г; петрушка свіжа – 30 г; каррі – 1/2 ч. ложки; сіль – 1/4 ч. ложки; перець чорний мелений – 1/4 ч. ложки; вода – 1 л.

=>>>=

Крем-суп з кабачків

¤ 

М’ясний пиріг

Тісто: борошно –200 г; айран - 150 г; яйце - 1 шт; сіль, цукор за смаком; сода на кінчику ножа; олія - 1ст.л.; Начинка: фарш готовий –170г; цибуля ріпчаста –1 шт; спеції за смаком; сіль за смаком; оливкова олія – 1ст.л.

=>>>=

М’ясний пиріг

¤ 

Десерт «Баваруа»

на 4 порції: 200 г молока; 200 г вершків 33 %; 60 г цукру; 2 жовтки; 5 г порошку желатину + 25 г води; насіння стручка ванілі або екстракт.

=>>>=

Десерт «Баваруа»

¤ 

Морозиво на йогурті «Рафаело»

Йогурт турецький (10 %) – 420 г; молоко – 160 г; крохмаль кукурудзяний – 8 г; мигдальна паста – 40 г; кокосова паста –50 г; цукрова пудра – 30 г.

=>>>=

Морозиво на йогурті «Рафаело»

¤ 

Вафлі

яйця – 5 шт.; цукор – 180 г; борошно – 150 г; крохмаль кукурудзяний – 10 г; вершкове масло – 200 г; сіль – 2 г; ванілін – 1 г.

=>>>=

Вафлі

¤ 

Плавлений сир

350 г сиру; 1 яйце; 60 г вершкового масла; 1/2 ч.л солі; 1/2 ч.л соди.

=>>>=

Плавлений сир

¤ 

Салат «Сoleslaw»

На 4 порції: капуста білокачанна – 300 г; морква – 200 г; кукурудза консервована – 200 г; сметана – 70 г; майонез – 50 г; оцет із білого вина – 10 мл; гірчиця діжонська – 15 г; сіль, перець за смаком; за бажанням можна додати зелень.

=>>>=

Салат «Сoleslaw»

¤ 

Чим змастити випічку, щоб отримати золотисту та глянцеву скоринку?

Змазування випічки збитим яйцем допомагає домогтися гарного кольору, глянцевого блиску. Але є й інші варіанти. Розповідаємо про найпростіші, найдоступніші та найефективніші способи.

=>>>=

Чим змастити випічку, щоб отримати золотисту та глянцеву скоринку?

¤ 

Морозиво з чорною смородиною

На 4 порції: 300 мл вершків від 33 %; 100 мл згущеного молока; 150 г пюре чорної смородини.

=>>>=

Морозиво з чорною смородиною

¤ 

Ніжний рибний пиріг

500 г риби (хек, тілапія, тріска); 100 г твердого сиру; 250 мл молока; 2 ст.л. борошна пшеничного; 2 яйця; 2 ст.л.томатної пасти; 1 шт. лимон; сіль, перець за смаком.

=>>>=

Ніжний рибний пиріг

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"