| | |
§ Ракурс здоров'я |
¤ Рецепт домашніх патчівЗвичайно, фабричні патчі ефективні, і ніхто з цим не сперечається. Але що робити, якщо упаковка раптово закінчилася, а вам потрібно терміново привести себе до ладу?
| | ¤ Чи нешкідливо вмиватися мінеральною водою?Чи є сенс додавати мінеральну воду у свій щоденний догляд, розповіли лікарі-дерматологи.
|
¤ Зимовий скраб для тіла для сухої та чутливої шкіриУ вас закінчився улюблений скраб для тіла? Не поспішайте викидати порожню баночку – в ній можна приготувати корисніший домашній скраб з ультрапоживними інгредієнтами.
| | ¤ Чому не можна розчісувати вологе волосся та що робити, якщо така необхідність виникла?Розчісування мокрого волосся – процедура, з якою багато хто з нас стикається щодня. Однак не всі замислюються над тим, що за неправильного підходу вона може нашкодити структурі волосся. Чому так відбувається і як краще розчісувати мокре волосся – розповіли експерти у сфері перукарського мистецтва.
|
| | |
§ Ракурс спорту |
¤ Анастасія Либак провела розминку з учнями Жобринського ліцеюНа Рівненщині регулярно проходить величезна кількість заходів, які ближче знайомлять населення, а особливо дітей, зі світом спорту і активного дозвілля. Завжди особливе місце в їхньому списку займає спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», який проходить за ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Саме він дозволяє дітям не лише потренуватися і навчитися нового, а й поспілкуватися з людьми, які досягли в спорті неабиякого успіху і готові поділитися своїм досвідом.
| | | | |
§ Ракурс незвичайного |
¤ Найцікавіше про Новий РікНасправді святкування Нового Року є одним із найдавніших свят. Це свято, яке відзначається багатьма народами відповідно до прийнятого календаря, яке настає у момент переходу останнього дня року в перший день наступного року. У Європі Новий рік зазвичай святкується 1-го січня. Кожна країна дотримується своїх традицій. Проте, попри все розмаїття, новорічно-різдвяні свята у різних країнах мають багато спільних рис: це прощання зі старим роком, сподівання, що всі неприємності обов’язково залишаться в минулому, а в новому році все зміниться на краще.
| | ¤ Кілька цікавих фактів про РіздвоРіздво Христове – це свято, сповнене любові та затишку, яке прийнято відзначати у родинному колі. В цей святковий день прийнято вибачати образи минулого та дякувати дорогим для вас людям за пройдений рік. Окрім усього, це свято овіяно загадками та цікавими традиціями.
|
¤ Як святкують Новий Рік в різних країнах світу?З моменту введення григоріанського календаря у 17 столітті, 31 грудня вважається останнім днем року. Упродовж століть всюди встановлювалися різні новорічні традиції – забобонні, цікаві, незвичайні. Пропонуємо вашій увазі добірку цікавих звичаїв з різних країн світу.
| | | | |
§ Ракурс добрих порад |
¤ Різниця між пральним порошком і капсуламиВибір прального порошку чи рідкого засобу для прання ставить у глухий кут: що ефективніше? А що безпечніше? Розібратися в цьому непростому питанні допоміг старший викладач хімії Університету Тасманії Натан Кілах.
| | ¤ Чи можна нагрівати мед?Чи дійсно продукт перетворюється через це на отруту?Багато людей бояться робити випічку з медом. Поширена думка про те, що нагрівання перетворює цей солодкий продукт на отруту.
|
¤ Сушарки проти паперових рушників: що безпечніше для здоров’я?У більшості громадських туалетів звично використовуються сушарки для рук, це швидко і зручно. Однак варто задуматися про потенційну загрозу для здоров’я, яку вони несуть. Ці пристрої не тільки висушують руки, а й розносять небезпечні мікроби.
| | ¤ Як позбутися неприємного запаху цибулі на руках після готування?Якщо вам доводиться часто використовувати цибулю для створення кулінарних шедеврів на своїй кухні, ви, напевно, знаєте про те, як складно позбутися потім запаху, що вбрався в шкіру рук.
|
| | |
§ Ракурс розваг |
¤ Фундучна картопляНа форму 20 см:
4 яйця;
100 г цукру;
120 г борошна;
40 г меленого фундука;
40 г фундучної пасти;
40 г молока;
1 ч.л. розпушувача.
| |